Jud. Iasi
L-S 07:30 - 18:00 | D 07:30 - 14:00
Cerere oferta
Jud. Iasi
L-S 07:30 - 18:00 | D 07:30 - 14:00
Servicii ddd - Iasi

Ozonizare - Generator de ozon

Ozonul - O3 ,este cel mai puternic oxidant din lume, se formeaza in urma expunerii la raze ultraviolete sau a descarilor electrice. Acest gaz a carui capacitate de oxidare este foarte mare are ca rezultat o puternica actiune de dezinfectare, dezodorizare 99.9% (distruge virusurilor, bacteriilor si miceti din spatiul in care a actionat pe o perioada limitata de timp). Datorita faptului ca este instabil, se transforma in scurt timp in oxigen, nu lasa reziduuri si este complet ecologic

Ozonizare - Generator de ozon

Ozonul - O3 ,este cel mai puternic oxidant din lume, se formeaza in urma expunerii la raze ultraviolete sau a descarilor electrice. Acest gaz a carui capacitate de oxidare este foarte mare are ca rezultat o puternica actiune de dezinfectare, dezodorizare 99.9% (distruge virusurilor, bacteriilor si miceti din spatiul in care a actionat pe o perioada limitata de timp). Datorita faptului ca este instabil, se transforma in scurt timp in oxigen, nu lasa reziduuri si este complet ecologic.

Ozonul are o capacitatea de absorbtie de 100% a mirosurilor neplacute intrucat distruge rapid compusii organici responsabili de miros.

Ozonul nu este toxic in concentratii scazute. In concentratii mari prin inhalare devine un gaz irritant pentru aparatul respirator si chiar toxic.

Generatorul de ozon elibereaza ozonul care neutralizeaza mirosurile neplacute prin procesul de oxidare (ardere), nu le acopera, le elimina!

Serviciile oferite de noi sunt:

  • ozonizare pentru case, apartamente si alte spații rezidențiale
  • ozonizare pentru pensiuni, hoteluri
  • ozonizare pentru săli de fitness, dans, masaj
  • ozonizare si indepărtarea mirosurilor neplăcute din restaurante, baruri, cafenele
  • ozonizare pentru autoturisme, autocare, camioane, autobuze
  • ozonizare pentru școli, grădinițe, creșe, spații de joaca
  • ozonizare pentru spații de birouri
  • ozonizare pentru instalațiilor de aer condiționat din masini si apartamente.

Folosim generatoare de ozon de ultima generatie, dedicate purificarii aerului, astfel obiectivul nostru este crearea unei atmosfere placute si sigure.


Apelați cu incredere la Servicii DDD - Iasi!
Solicita acest serviciu
Our Pricing

Commercial Sanitizing Services Rates

Are you looking for more specific numbers to work with as you size up your prospective cleaning service provider? Use this table to get a better idea of the price per square foot that many businesses pay today and how many man hours are typically required to perform the job. Price ranges are based on programs that clean a space three times per week.

Benefit From Our Affordable Prices
  • If you require a domestic cleaner or house cleaner on a weekly or fortnightly basis, the cost starts from $15.00 per hour.
  • A deposit will be required for our “one-off” cleaning service.
Commercial Services Price
Medical Cleaning from $850
Office Cleaning $750 - $1,000
Industrial Cleaning $850 - $1,100
School Cleaning $750 - $1,000
Building Cleaning
Gutter Sanitizing $150
Roof Sanitizing $250 - $300
Education Centre $750 - $1,000
Warehouse Cleaning $650 - $700
Factory Cleaning from $350
Apelați cu incredere la Servicii DDD - Iasi!

Traieste intr-un mediu curat