Termeni si conditii

Prin accesarea si folosirea site-ului Servicii DDD Iasi, va asumati respectarea integrala a prezentului regulament oficial. Prin urmare, accesul dvs. la continutul site-ului serviciidddiasi.ro se va supune prezentului regulament oficial precum si tuturor legilor in vigoare.

  1. Continutul sitelui

Site-ul serviciidddiasi.ro contine informatii privind produsele si serviciile Servicii DDD Iasi.

Tot continutul acestui site este strict informativ. Servicii DDD Iasi nu poate garanta corectitudinea informatiilor continute de acest site si nu isi asuma responsabilitatea pentru acuratetea, integritatea sau autenticitatea informatiilor continute de acest site. Acest site si informatia continuta va sunt prezentate fara nici un fel de garantie, exprimata sau implicita.

Servicii DDD Iasi isi rezeva dreptul de a face schimbari in orice moment, fara o notificare prealabila, in ceea ce priveste specificatiile si accesibilitatea produselor si serviciilor.

  1. Date personale introduse de dvs.

Orice informatie personala trimisa catre Servicii DDD Iasi prin site-ul serviciidddiasi.ro va fi folosita numai pentru a imbunatati serviciile oferite dvs., incluzand serviciile de marketing. Servicii DDD Iasi face toate eforturile pentru a asigura colectarea, transmiterea si stocarea datelor personale in siguranta. Servicii DDD Iasi nu va transmite informatia unor terte parti, cu exceptia celor din reteaua de parteneri Servicii DDD Iasi. Va puteti exercita in orice moment dreptul de acces, de interventie si de opozitie in ceea ce priveste datele dvs. personale.

Cu toate ca Servicii DDD Iasi nu este obligata in nici un fel sa asigure moniorizarea oricaror date introduse pe site-ul Servicii DDD Iasi de catre utilizatori si nu isi asuma nici un fel de raspundere sau responsabilitate legata de datele introduse de catre utilizatori, isi rezerva dreptul de a verifica aleator aceste date introduse si sa stearga aceste date de pe site fara nici un fel de justificare.

  1. Nota privind copyright-ul si proprietatea intelectuala

Aceasta prezentare precum si tot continutul site-ului sunt protejate prin drepturile de proprietate intelectuala. Puteti folosi aceste informatii, texte, imagini sau schite continute in acest site numai in scopuri strict personale si necomerciale, si nu aveti dreptul de a reproduce, modifica, transmite, licentia sau publica, in intregime sau partial, in nici un scop, fara un acord prealabil scris din partea Servicii DDD Iasi, in afara de scopul vizionarii.Fotografiile continute pe acest site sunt proprietatea Servicii DDD Iasi.

  1. Marci inregistrate

Logo-ul prezent in acest site este proprietatea Servicii DDD Iasi. Se interzice folosirea, descarcarea permanenta, copierea sau distribuirea lor in orice fel fara a avea acordul scris al Servicii DDD Iasi.

 

  1. Hiperlink-uri

Site-ul Servicii DDD Iasi poate contine hiperlink-uri catre alte site-uri pe deplin independente de acesta. Servicii DDD Iasi nu isi asuma nici un fel de responsabilitati si nu ofera nici un fel de garantii privind integritatea, acuratetea sau autenticitatea datelor continute in aceste link-uri hipertext sau in alte site-uri, iar accesarea oricarui alt site din site-ul Servicii DDD Iasi se face pe propria dvs. raspundere.

  1. Raspundere limitata

Servicii DDD Iasi nu isi asuma nici un fel de responsabilitati pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, speciale sau provenite ca urmare a unei consecinte legate in orice fel de accesul dvs. la site-ul Servicii DDD Iasi, incluzand, fara a se limita la, orice pierdere sau paguba cauzata de virusi ce va pot afecta calculatorul sau datorita increderii dvs. in informatia provenita prin intermediul site-ului Servicii DDD Iasi.

  1. Modificarea regulamentului

Servicii DDD Iasi isi rezerva dreptul de a modifica acest regulament in orice moment in functie de necesitatile economice proprii, prin urmare sunteti invitati sa verificati acest regulament de fiecare data cand vizitati site-ul.

  1. Informaţiile oferite prin intermediul site-ului

Orice persoană care vizitează site-ul serviciidddiasi.ro şi care oferă date sau informaţii cu caracter personal prin intermediul acestui site îşi manifestă acordul în mod expres şi neechivoc pentru următoarele: prelucrarea acestor date şi informaţii personale de către Servicii DDD Iasi în vederea efectuării de studii de piaţă; transmiterii de materiale promoţionale specifice operaţiunilor de marketing direct; soluţionarea de către Servicii DDD Iasi a cererilor, întrebărilor şi reclamaţiilor adresate; alte activităţi întreprinse de Servicii DDD Iasi şi permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului.

Servicii DDD Iasi va păstra confidenţialitatea acestor informaţii.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres şi neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile legii 677/2001 si directivelor GDPR pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului şi la protecţia utilizării vă rugăm să ne contactaţi prin intermediul secţiunii Contact din site.